Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο Ληθαίον, το απόλυτο City ξενοδοχείο για την επίσκεψη σας στα Τρίκαλα. Το φιλόξενο περιβάλλον, η ζεστή ατμόσφαιρα και το φιλικό προσωπικό του ξενοδοχείου συντελεί πλήρως στο να διαμορφωθεί μια ευχάριστη διαμονή. Σκοπός μας, η ποιοτική ικανοποίηση του επισκέπτη σε όλα τα επίπεδα διαμονής και φιλοξενίας του.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

57 ΔΩΜΑΤΙΑ

ΚΛΕΙΣΤΟ PARKING

ΔΩΡΕΑΝ WI-FI
(έως 50Mbps)

ΥΨΗΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ

ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Η εξαιρετική τοποθεσία του ξενοδοχείου, στην καρδιά της αγοράς της πόλης των Τρικάλων με θέα τον ποταμό Ληθαίο και ανάμεσα στα μοναδικά ιστορικά μνημεία της περιοχής, σας δίνει τη δυνατότητα να βρεθείτε στο κέντρο, να γευτείτε την τοπική κουζίνα και να ανακαλύψετε την πόλη και τα μνημεία της μέσα σε λίγα λεπτά.

  • 400μ από το Φρούριο
  • 300μ από την παλιά πόλη
  • 350μ από το Ασκληπιείο
  • 150μ από το Μουσείο Τσιτσάνη
  • 950μ από τον Μύλο των Ξωτικών
  • 150μ από το Τζαμί του Οσμάν Σαχ
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Αξέχαστη Διαμονή

Με δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια με πανέμορφη θέα που προσφέρουν στον ποταμό Ληθαίο, αλλά και με υψηλού επιπέδου παροχές όπως: Υποδοχή 24 ώρες Πρόσβαση στο δίκτυο Δορυφορική τηλεόραση Δυνατότητα παροχής tablet Δυνατότητα προσθήκης παιδικού κρεβατιού Δυνατότητα πρωϊνού στα δωμάτια Πρωϊνό άνω των 3 ωρών Room Service 24 ώρες Παροχή πρωϊνού νωρίς το πρωί Παροχή πρωϊνού φαγητού σε ειδικές συσκευασίες Αλλαγή πετσετών κατόπιν αιτήματος Υπηρεσία στεγνού καθαρίσματος Δορυφορική τηλεόραση

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ